sabato 15 gennaio 2011

PARJOLUTE PE GRATAR,STROPITE CU OTET BALSAMIC.



 500g carne tocata,un ou intre,3 linguri pesmet,un morcov,o ceapa,un cub knorr,2 linguri grana( daca ai),sare dupa gust,origano,o lingurita ulei de masline.
Unestele toate ingredientele de mai sus
 adauga grana padana
 morcovul da-l  prin razatoarea mica,la fel fa si cu ceapa scapi mai repede de taiat.

 Formeaza bilute de parjoale......Langa tine sa ai un castronel cu apa si ulei ca sa nu se lipeasca de gratar.
 Incinge bine gratarul,lasa-l sa se incalzeasca si arunca bilutele,lasa-le sa se rumeneasca bine.
 Iar la sfrasit dupa ce le-ai asezat pe un platou ,stropestele cu otet balsamic
Si le poti servi cu orice fel de legume..eu am ales broccoli tavaliti prin ou si pesmet.
Va urez pofta buna.

SALATA DE CARACATITA