domenica 6 febbraio 2011

TARTA CU BRANZA DE VACI!

INGREDIENTE:250G FAINA ALBA.75G ZAHAR,UN PLIC ZAHAR VANILAT,UN OU,100G UNT
 CREMA:400g branza de vaci,200ml lapte,5oua,150g zahar,1lamaie data prin razatoare,1lingurita bicarbonat sau amidon alimentar,(eu am folosit drojdie la pliculet special pentru prajituri),si 50g unt topit.
Fa aluatul cu ingredientele de mai sus spuse,si varsa aluatul in forma de copt si-l bagi la frigider,pt o ora.
Pune in branza de vaci laptele,un galbenus,zaharul si coaja de la lamaie,50 g unt si bicarbonatul(sau drojdia) .La urma bate albusurile spuma cu un varf de cutit sare.Apoi varsa totul in aluat.Da-l la cuptor pentru o ora,la o temperatura de 180 /190 grade.
COPT SI MANCAT MA BUCUR CA TE-AM SATURAT!