- 1, 2 stiuci mai maricele
- 3, 4 morcovi mari
- 1 patrunjel
- 2 cepe
- 200 ml. vin alb
- sare, boabe piper
- 2 foi dafin
-1/2 lamaie.
-2 rosii proaspete(sau 3-4 linguri de bulion)
-2 catei de usturoi
Intr-un vas special de cuptor aseaza bucatile de peste frumos,impreuna cu morcovul ,ceapa taiata,foile de dafin,babele de piper,sare.Adauga doua rosii proaspete,taiate felii si doi catei de usturoi(intregi)
Adaugi un pahar de supa de pui sau un pahar de apa calda in care ai dizolvat 2 cubulete knoor.
Nu uita si de vin..... cei 200ml.
Stoarce o jumatate de lamaie
Se baga la cuptor,la foc potrivit.
Serviti aceasta delicatese cu un pahar de vin alb sec.
Gabriela va ureaza pofta buna!
Sursa:Gabriela
O RETETA SIMPLA ATAT PENTRU GURMAZI, CAT SI PENTRU CEI CARE GATESC FOARTE RAR.PUPICEI
RispondiElimina