Ingrediente:
4 oua,200 g branza de oaie foarte uscata,sare,ulei,piper,cateva foite de busuioc,50g cascaval ras,100g spanac taiat ai uscat bine.
Modul de preparare,a spanacului:
Daca ei spanac proaspat,speli bine frunzele sub jetul de apa,si le oparesti in apa clocotita,cand frunza sa inmuiat,scurgi intr-un ciur spanacul si il freci cu un pic de sare si piper.Daca ei spanac congelat,lasi sa se dezghete,intr-un ciur,torni sare piper si le calesti.Intr-o tigaie,torni 30g de unt si le rumenesti.
Cand este gata,lasi la racit,si apoi tai cu cutitul bucatele mici.
Mod de preparare:
Intr-un vas special de cuptor,toarna un pic de ulei de masline si tapeteaza toate partile vasului.
Amesteca branza de oaie cu spanacul,sare si piper iar la urma ouale zbatute bine.
Dupa ce ai amestecat bine toate ingredientele in vasul special,torni cascaval deasupra,si dai la cuptorul incis c-am 20-25 minute.
Pentru aceasta reteta usora,aveti nevoie de compania unui pahar de vin alb sec.
Va urez pofta buna!
Nessun commento:
Posta un commento