Toarna patrunjelul deasupra cand sunt gata,si rasfata-te cu un vin alb sec.Incearca se merita.
Ingrediente:scoici cu cochilia alba, 4 catei de usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, 1 lingura suc de rosii, 300 g spaghete, parmezan ras
Mod de preparare: Intr-o tigaie de teflon se caleste usturoiul tocat marunt cu ulei de masline, se adauga scoicile impreuna cu apa din conserva, sosul de rosii, sarea, piperul si patrunjelul tocat.
Intr-o oala mare se fierbe apa, se adauga spaghetele in evantai, se imping in apa sa fie acoperite in intregime, iar cand sunt fierte "al dente" se scurg si se pun in tigaie, amestecandu-le bine cu scoicile.
Se servesc imediat cu parmezan ras.
Intr-o oala mare se fierbe apa, se adauga spaghetele in evantai, se imping in apa sa fie acoperite in intregime, iar cand sunt fierte "al dente" se scurg si se pun in tigaie, amestecandu-le bine cu scoicile.
Se servesc imediat cu parmezan ras.
Nessun commento:
Posta un commento