sabato 2 luglio 2011

Ciupercute cu cartofi



 Carnea de pui.".pieptul ".....tine-l cateva minute la macerat, inainte de a face snitele..Intr-un castronel..sparge doua oua intregi.....un pic de patrunjel,sare piper,grana,si doua linguri de vin alb.......cel mai indicat este...sa faci snitelul dat prin pesmet..si nu prin faina(iti distrugi ficatul),iar dupa ce ai trecut snitelul prin pesmet,bate un pic cu podul palmei pe un fund....sa se preseze,pesmetul pe carne..incinge uleiul..si vei ramane surprins de fragezimea carnei..pop...Va urez pofta buna!
     Intr-o tigaie caleste...o ceapa,cu 3 linguri de masline,......cand s-a prajit ceapa,toana si ciupercutele proaspete taiate, cum  vrei tu....cand s-au rumenit si ciupercutele....toarna 50g vin alb,acopera cu capac, circa 2 minute.,...toarna apoi sucul  de rosii,sau bulion..mesteca bine.Aparte fa cartofi natur...presoara deasupra patrunjel dn belsug...Va urez pofta buna!

Nessun commento:

Posta un commento